من علاقه عجیبی به تاریخ بشر داشتم. (که خیلی جدیش نگرفته بودم) چند باری هم سوزنم روی پیدا کردن پاسخِ این سوال که «هبوط حضرت آدم دقیقاً چند سال پیش اتفاق افتاده؟!» گیر کرده بود. اما همیشه جستجوهای اینترنتیم به ویکیپدیا و چند تا سایت مذهبی مثل ویکیشیعه ختم میشد.
یادمه حتی بچهتر که بودم، از نمایشگاههای کتاب فقط انواع و اقسام کتابهای «دایرهالمعارف» و «دانستنیها» رو میخریدم و لابلای صفحاتشون دنبال اطلاعاتی درباره همین حوزهی تکامل و گذشتهی بشر میگشتم. یکی از جذابترین بخشهای مجلهی «دانستنیها»ی مرحوم هم برام همین مطالب حوزه دیرینهشناسی و نسخههای قبلیِ بشر بود. (توصیه میکنم سری جدید این مجله که توسط افراد نابلد اداره میشه رو به هیچ وجه نخرید. اگه خواستین نسخه الکترونیک شمارههای پیشین، -حداکثر تا پایان شهریور 97- رو خریداری کنید و ازشون لذت ببرید)
دور نشیم از بحث.
نمیدونم چرا خیلی زودتر کتاب «تاریخ مختصر بشر»ِ یووال نوح هراری (به عنوان کتاب انسان خردمند هم شناخته میشه) رو ندیدم. و از وقتی خریدم دلم نمیاد تند تند بخونم و تمومش کنم. دارم نمنم و با ریتم کند میخونمش که دیرتر تموم شه. که بیشتر لذت ببرم. که کاملتر درکش کنم.
البته پیشنیاز خوندن این کتاب یه سری پایههای اعتقادی و بنیادینه. توصیه میکنم بدون اطلاعات کامل درباره فطرت خداجو و انسانی، سراغ این کتاب نرید تا آتئیست نشید آخرش! چون کتاب کاملاً برپایه نظریه تکامل نوشته شده و خدا رو از اختراعات بشر میدونه. این روزها بعد از نزدیک به یک ماه، خوندنِ جلد اول یا همون تاریخ مختصر بشر در حال اتمامه. و من مشتاقم که برم سراغ جلد دوم یا همون تاریخ مختصر آینده. که این آینده هم همیشه از اون موضوعات جذاب و کنجکاوی برانگیز بوده برام.
شما خوندین این دو تا کتاب رو؟ نظر شما چیه؟ دوستش داشتید؟ اگه نه چرا؟ توی همین حال و هوا چی پیشنهاد میدین؟
درباره این سایت